\1 Όροι επιστροφών

Όροι επιστροφών- Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τo προϊόν  που αγοράσατε ή να ζητήσετε την αντικατάσταση του στις παρακάτω περιπτώσεις :


  1. Εάν με αποδεδειγμένη ευθύνη της εταιρίας corpuscare πουλήθηκε λάθος,  ελαττωματικό, κακής ποιότητας προϊόν ή εάν πραγματικά υπήρξε  λειτουργικό ή ποιοτικό ελάττωμα στο προϊόν.
  2. Εάν έγινε λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην αποστολή ή στην τιμολόγηση.

- Έχετε  την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτείτε  την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχετε παραλάβει, να επιστρέψετε το προϊόν .

- Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

- Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα έχετε παραλάβει, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να  βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και  εντός της εργοστασιακής συσκευασίας τους η οποία δεν θα είναι φθαρμένη ή αλλοιωμένη.

- Κάθε προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από τον αριθμό και την ημερομηνία του παραστατικού αγοράς.

- Τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά  αλλάζονται μόνο με  προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

- Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος,  ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων.

- Σας επιστρέφουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος στην αξία που το αγοράσατε αλλά όχι τα έξοδα μεταφοράς εκτός αν πρόκειται για αποδεδειγμένα ελαττωματικό προϊόν ή περίπτωση λάθους εκ μέρους μας.  

- Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.

  • Δεν ισχύει η αλλαγή ή επιστροφή για τις στολές πολεμικών τεχνών λόγω περιορισμένου stock και της έλλειψης μεγεθών.

- Η διεύθυνση επιστροφών είναι: Corpus Care, Χρ.Σμύρνης και Ειρήνης 11 Πεύκη 
15121 τηλ.2106149263

 

Πως επιστρέφω το προϊόν;

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν θα πρέπει αρχικά να  επικοινωνήστε  με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τηλ. αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε.

 

Πως θα γίνει επιστροφή των χρημάτων μου;

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με κατάθεση του ποσού εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφ' όσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή. 

  

Τι ποσό θα μου επιστραφεί;

Θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων.

Δεν θα σας επιστραφούν τα αρχικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας, ενώ θα αφαιρεθεί  το κόστος επιστροφής των αντικειμένων με ταχυμεταφορική (courier) η ΕΛΤΑ, στην περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο επιστροφής.

Θα σας επιστραφούν και τα αρχικά έξοδα αποστολής μόνο στην  περίπτωση που αποδεδειγμένα το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει  λάθος από δική μας υπαιτιότητα  στο κωδικό του  προϊόντος ή στη ποσότητα  κατά την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Για επιπλέον πληροφορίες  επικοινωνήστε μαζί μας στο  ή  στείλτε μήνυμά  σας μέσω της ιστοσελίδα μας στο info@corpuscare.gr.