Σχετικά με εμάς

Η νέο ιδρυθείσα εταιρία  Corpuscare δημιουργήθηκε το 2015 από έμπειρους πτυχιούχους Φυσικοθεραπευτές.Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών των ανθρώπων που θα μας περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους. Πολύτιμο εφόδιο στην προσπάθεια μας είναι η βαθειά γνώση των ειδών αποκατάστασης και άθλησης που διαθέτουμε.

Ο δειγματισμός , οι συμβουλές για τη χρήση των βοηθημάτων , το άμεσο service,η επάρκεια ανταλλακτικών είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες της εταιρείας μας που μας καθιστούν αξιόπιστους απέναντι σε εσάς που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Η εταιρεία Corpuscare  είναι πιστοποιημένη από τον επίσημο φορέα ΕΚΑΠΤΥ σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση 1348/04 ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας ιατροτεχνολογικά προιόντα & υπηρεσίες.


Στο κατάστημά μας θα σας εξυπηρετήσουν :

Καφίρης Παναγιώτης ,Φυσικοθεραπευτής απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας με ειδικότητα στην αποκατάσταση Νευρολογικών παθήσεων . Θα είναι ο προσωπικός σας σύμβουλος σε θέματα υγείας , άσκησης και αποκατάστασης.

Μπότσης Σταύρος , Φυσικοθεραπευτής απόφοιτος ΙΕΚ Αθήνας με ειδικότητα βοηθού φυσικοθεραπευτή. Θα είναι ο απαραίτητος σύμβουλος στην επιλογή των κατάλληλων βοηθημάτων, και στην διεκπεραίωση των επιλογών σας.