\1 Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής


Αντικαταβολή

Ο πελάτης πληρώνει με την παραλαβή της παραγγελίας από τα ΕΛΤΑ πανελλαδικά και απο τον υπάλληλο μεταφορέα για την Αττική. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση των εξόδων αντικαταβολής 1,50 ευρώ ( συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%) όπου αυτή χρεώνεται.

Με πιστωτική κάρτα ( έως 6 άτοκες δόσεις )

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.corpuscare.gr» είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της συνεργαζόμενης τράπεζας (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Ο έλεγχος και η πληρωμή γίνεται άμεσα, εφόσον έχετε συνδεθεί με την συνεργαζόμενη τράπεζα (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και να καταχωρηθεί στο κατάστημά μας θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να λάβετε επιβεβαιωτικό mail απο το CORPUSCARE.GR. Σε άλλη περίπτωση ΔΕΝ εμφανίζονται τα στοιχεία σας και ΔΕΝ μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. (Κανονισμός GPDR)

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας σ’έναν από τους κάτωθι λογαριασμούς φροντίζοντας να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας στο απόκομμα της κατάθεσης.

  • Τράπεζα Πειραιώς: 5183100213970
  • ΙΒΑΝ Τράπεζα Πειραιώς: GR 9101721830005183100213970
  • Όνομα δικαιούχου: ΜΠΟΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  • ΙΒΑΝ Eθνικής Τράπεζας: GR 1101105260000052620061896